Sunday, April 24, 2016

Perancangan Penambahbaikan Ruby Rasul Homestay.

Assalamualaikum dan selamat bercuti bakal penginap homestay :)


Untuk pengetahuan semua,  kami dalam proses ingin mengubah suai homestay Ruby Rasul ni. Kami akan ubah dua-dua unit homestay sekali. Nak ubah apa lagi ye ? Nak tambah baik Biar semua pelanggan puas hati dan checkout dengan tersipu-sipu gembira. Yeehaa !


Kami akan menambah lagi bilik tidur dan bilik air. Supaya orang tak berebut mandi pagi-pagi. Kami juga akan sediakan dapur memasak. Set barbeque dalam perancangan. Sekarang cuma tunggu masa nak renovate je. Tapi buat masa sekarang masih boleh menginap ye.


Berita baiknya , Inshaa Allah harga masih sama. Kecuali yang nak guna barbeque set seperti arang dan pengepit. Ada lah caj sedikit.


Harga semasa,akan datang dan selamanya forever after cuma RM 150 semalam.

Pss . Ada tips ni,

Kalau nak tempah, terus call je . Boleh masuk on time jugak. Kami selalu terima kes emergency nak masuk. Sebab apa ? Kami buat housekeeping setiap hari. Kebersihan homestay tanggungjawab kami. Anda selesa. Kami suka :)


Nak tempah boleh call: 

012-6783807 (Puan Ruby)
012-6143308 (Encik Rasul)



2 unit bersebelahan

 Bilik pertama yang lengkap dengan penghawa dingin



Ada dua katil bersebelahan. 

No comments:

Post a Comment