Saturday, December 5, 2015

Ruby Rasul Homestay Kini Dibuka !

 RUBY RASUL HOMESTAY 

''Homestay kami, tapi rumah anda"

Alhamdulillah, Ruby Rasul Homestay kini dibuka. Dibina pada tahun 2015 dan memulakan operasi sejak Disember 2015.  Sebagai promosi pembukaan, harga yang perlu anda bayar cumalah RM 150. RM 150 tak kira sama ada hari biasa, hujung minggu mahupun cuti sekolah. Kadar rata bagi semua hari. Ye. Cuma RM 150.  Early check in and late check out pun boleh dipertimbangkan tau . Jangan risau.


HARGA PROMOSI 
RM 150.00 (1 malam)



Permandangan luar rumah. Di sebelah kanan ada lagi sebuah homestay yang sama. Depan homestay ada pagar dan pokok mangga. Sila petik tanpa segan silu. Pasal parking jangan risau. Memang banyak.



Meja batu di luar. Boleh makan barbeque sama-sama.



Bilik tidur dengan penghawa dingin. Bilik ni ada 2 katil single yang mampu memuatkan dua orang.



Bilik tidur utama dengan penghawa dingin. Katil ni boleh muatkan 3 orang.



Sejadah disediakan di master bedroom.



Ruang tamu dengan set sofa dan rak kasut


\
Master bedroom yang bersebelahan dengan bedroom biasa



Katil dengan plastik lagi haa. Dijamin bau kedai. Rugi kalau tak rasmikan awal !




Ruang tamu yang luas. Saudara saudari boleh bergolek-golek sana sini. Tuan rumah tak kisah nak masuk berapa orang. Tapi bergantung pada keselesaan anda.Kan dah cakap. Homestay kami, tapi rumah anda.



Ruang makan yang besar selesa. Nak buat kenduri pun boleh.


Peti ais disediakn untuk anda. Boleh perap ayam bbq . Hihiks !


Toilet dalam rumah. Ada sabun disediakan. Juga terdapat toilet dan shower extra di luar rumah. Bagi mereka yang berkeluarga, jangan risau. Toilet cukup untuk anda.Setiap sudut rumah kami tunjukkan anda. tanpa selindung.


Kepada yang masih ragu-ragu dan ada soalan, jangan segan. Boleh whatssap . Dijamin fast reply. Jangan lupa whatsapp :

Dra : 019-3667349


Dan kalau ada yang berminat untuk menempah terus, boleh call :
Puan ruby : 012-6783807
Encik Rasul : 012-6143308

No comments:

Post a Comment